AVÍS LEGAL


Propietat intel·lectual del web

Copyright © 2017, Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U., tots els drets reservats. El contingut d’aquest web (inclòs, però no limitant-se a, textos, imatges, components d’àudio i vídeo, d’ara endavant CONTINGUTS) està protegit per la Llei de Propietat Intel·lectual. La distribució, modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització dels continguts del web amb finalitats públiques o comercials, sense l’autorització de Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U., és una infracció penalitzada per la legislació vigent. D’altra banda es concedeix una llicència no exclusiva, gratuïta i personal, per utilitzar, copiar, imprimir i transferir (download) a l’ordinador personal qualsevol material o document disponible al web.

Responsabilitat dels continguts i la seva actualització

Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. defuig la responsabilitat derivada d’una mala utilització dels continguts i reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al web i limitar o no permetre l’accés a aquesta informació de forma temporal o definitiva. La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i ha d’estar considerada com a una informació orientada per l’usuari, relativa als productes i serveis i a d’altres informacions addicionals. L’usuari pot confirmar la data d’actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició al mateix web. Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica d’aquests publicada al web. Els continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos al web de Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. i qualsevol dels connexos o vinculats al mateix, van dirigits a consumidors amb residència a Espanya; per tant, en qualsevol cas serà d’aplicació la legislació espanyola sent competents als tribunals espanyols. Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. defuig la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada per Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. o no publicada amb el seu nom, i especialment defuig la responsabilitat sobre la informació continguda a pàgines web de tercers connectats mitjançant enllaços (links) a les pàgines web de Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U.

Seguretat de la connexió

A Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. som conscients de la necessitat de garantir el flux d’informació entre l’empresa i el seus clients. Per aquest motiu, Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. disposa de mesures per garantir la seguretat i confidencialitat del sistema. El control d’accés a la Zona Privada es realitza mitjançant la introducció necessària d’un codi de seguretat. Per garantir un correcte funcionament del sistema, recomanem que es mantingui sempre actualitzat el software. Si no disposa de la versió correcta, pot obtenir-la del web del corresponent proveïdor.

Autoritzacions administratives

Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U. disposa de les següents autoritzacions de Comunicacions Electròniques supervisades per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions:

  • EXPLOTACIÓ D’UNA XARXA PÚBLICA DE COMUNICACIONS ELECTRÒNIQUES.
  • REVENDA DEL SERVEI TELEFÒNIC FIX.
  • SERVEI TELEFÒNIC FIX DISPONIBLE AL PÚBLIC.
  • SERVEI TELEFÒNIC SOBRE XARXES DE DADES D’INTEROPERATIVITAT AMB EL SERVEI TELEFÒNIC DISPONIBLE AL PÚBLIC.
  • TRANSPORT DE TRÀFIC TELEFÒNIC ENTRE OPERADORS.
Contacte

Masvoz Telecomunicaciones Interactivas, S.L.U.

Travessera de Gràcia, 17-21

08021 Barcelona

Tel./Fax 931 222 223

Correu electrònic: info@masvoz.es

CIF ES B62959077

Registre Mercantil de Barcelona, Tom 34956, foli 78, full B255933