FAX VIRTUAL

La fiabilitat del fax
amb els avantatges del núvol

Quan el fax té un paper que acomplir a la teva empresa, la seva fiabilitat és imprescindible. El nostre fax virtual és una solució pràctica, eficaç i consistent.
 

Alta immediata

Sense quotes de línia

Sempre disponible

Faxos simultanis il·limitats

Accés online 24/7

 
 
FAX VIRTUAL

Sempre disponible al núvol, sense costos extra

El servei ni descansa ni comunica. Estigues operatiu les 24 hores del dia estalvian-te màquines de fax, quotes de línies, tinta i paper.

 

 
FAX VIRTUAL

Tan senzill com un mail

Rep els faxos al teu compte de correu electrònic amb informes de confirmació i lliurament. Conserva’ls automàticament en un històric de PDF accessible en tot moment des del teu tauler de control.

 

 
FAX VIRTUAL

Integra'l fàcilment amb les teves eines

El núvol et porta sempre més enllà.

 

Què és un fax virtual
El fax virtual és un sistema de fax online basat en Internet que permet enviar i rebre faxos des d’un correu electrònic. Sense necessitat de màquina, ni de línia telefònica, sense consumibles i amb tots els avantatges dels serveis online: estalvi, eficiència, mobilitat, disponibilitat, confidencialitat i respecte al medi ambient.

Amb el fax virtual, la recepció de faxos es realitza exclusivament en el compte de correu electrònic, sent el contingut del fax l’annex al correu, o a través d’una interfície web. Poden rebre el fax tantes persones com comptes de correu s’associïn al número de fax.
Com funciona el fax virtual
El funcionament d’un fax virtual és senzill. Varia una mica en funció de l’aplicació utilitzada, però, en general, per enviar un fax s’envia un correu electrònic des de el compte prèviament indicat com a compte associat al servei i amb un document adjunt amb el contingut que es vulgui fer arribar al destinatari.

El servei de fax virtual ofereix la possibilitat d’integració amb d’altres programes perquè els usuaris puguin operar directament des de qualsevol d’ells i tinguin l’opció previsualitzar el fax, tenir una estimació prèvia del cost o utilitzar la llibreta d’adreces.

Depenent del tipus de servei, el fax es podrà rebre per diferents canals. Gairebé sempre es mostren via navegador, aplicació mòbil o per correu electrònic convertit en format PDF o JPEG perquè sigui de fàcil visualització.
Com es confirma l'enviament del fax virtual?
Normalment, un cop enviat el document al número de fax indicat en l’adreça del correu electrònic s’obté un justificant de recepció que especifica si el fax ha estat enviat correctament mitjançant el servei de fax virtual.

En cas que el fax no hagi estat enviat amb èxit, en el correu de retorn s’indicarà el possible motiu: problemes de comunicació, document adjunt no convertible, etc.
Principals avantatges de contractar un servei de fax virtual
  • Els faxos poden enviar-se i rebre’s des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a Internet (en lloc de rebre’ls sempre en el lloc on està la línia telefònica del fax).
  • No requereix de cap tipus d’instal·lació addicional, només es necessita disposar d’un navegador web i d’un correu electrònic.
  • No existeixen despeses en maquinària, manteniment i consumibles.
  • Centralització de la gestió de faxos mitjançant un compte de correu.
  • Estalvi en costos, ja que no es requereix de cap tipus de línia de fax dedicada.
  • El fax virtual permet l’enviament múltiple del mateix fax a diversos destinataris indicats en el “per a” del missatge de correu.
  • Possibilitat de conservar el número de faxs.
  • Es poden enviar i rebre faxos des d’un dispositiu mòbil que tingui accés al correu electrònic.
¿Quant costa contractar un servei de fax virtual?
Cada proveïdor ofereix una forma de pagament, des dels serveis de pagament per ús fins als de quota mensual. És recomanable escollir al proveïdor depenent de la quantitat d’enviaments que es requereixin realitzar. Així, els serveis de pagament per ús són idonis per a ús ocasional i els de quota mensual quan hagin de fer-se múltiples enviaments per mes.
Diferències amb el fax tradicional
La principal diferència del fax virtual en relació a un fax tradicional radica en la manera d’enviar i rebre faxos. Amb el servei de fax virtual ja no es necessita ni una línia física de connexió, ni una màquina física per poder enviar i rebre. El resultat és que es poden enviar i rebre faxos des de qualsevol lloc, simplement tenint connexió a Internet i un dispositiu capaç d’obrir documents en format PDF, Word, etc.

També et pot interessar

Numeració telefònica

Números intel·ligents de més de 70 països.

SABER-NE MÉS

Centraleta Virtual

Una centraleta avançada, amb la versatilitat del núvol.

SABER-NE MÉS

Cloud Contact Center

Atenció telefònica professional amb la flexibilitat del núvol.

SABER-NE MÉS