NUMERACIÓ TELEFÒNICA > LÍNIES 902

El millor servei
telefònic.

Alta accessibilitat per als teus clients d’àmbit nacional. Els números més populars, clars i fàcils de recordar. Trucades assumides per l’usuari que facilita el contacte, i s’enfoquen a l’atenció d’alt valor afegit.
 
1

Alta immediata

2

Sense lligams

3

Sense permanències

4

Sense costos de cancel·lació

5

Portabilitta immediata

 
 

La numeració més popular

Números fàcils de recordar que reforcen la teva imatge de marca i no et suposen cap cost. La capacitat per atendre un gran volum simultani de trucades entrants a nivell nacional. Números d’alta accessibilitta per a usuaris que necessiten una atenció personalitzada i d’alt valor.

 
 

Alta accessibilitat a tot el món

Contracta numeració ‘national-rate’ de més de 70 països a tot el món. Atén les trucades des de la seu que prefereixis, i en l’idioma de l’usuari. Ofereix un servei d’alta accessibilitat a cost zero, tant a nivell nacional com internacional.

 
 

Molt més que números de telèfon

Afegeix el valor de la telefonia intel·ligent a la teva numeració telefònica. Gaudeix de desenes de funcionalitats avançades de telefonia a cada número. Treu molt més partit a les teves trucades, afegint productivitat i eficiència.

 
 

Tot controlat

Gestiona tota la teva numeració a través d’un únic tauler de control. Una eina pràctica i intuïtiva, accessible les 24 hores des de qualsevol dispositiu connectat a Internet. Mai ha estat tan fàcil gestionar la teva telefonia i conèixer en temps real tota la informació del teu pla.

 
Què és una línia 902
Conegut com a número universal, una línia 902 és un número virtual que recull les trucades i les desvia a un número fix determinat. Les trucades rebudes en aquest número són desviades cap a una línia fixa que indica el client, sent d’aquesta forma transparent la localitació geogràfica d’aquesta persona o empresa a diferència dels números tradicionals que tenen el prefix provincial.

Les línies 902 només són de recepció. El cost íntegre de la trucada (similar al d’una interprovincial) és facturat a qui la realitza.
Per a què s'utilitza una línia 902
Les línies 902 no pertanyen al grup de números de tarificcació addicional.

Les línies 902 són emprades habitualment per realitzar transaccions comercials privades i són molt utilitzades en bancs, línies de reserva d’hotels, trens, avions i reserva d’entrades a espectacles.
Principals avantatges de contractar una línia 902
Al contractar una línia 902 disposes d’un telèfon únic a nivell nacional on pots rebre totes les trucades realitzades des de qualsevol punt d’Espanya, tant des de la xarxa fixa com des de la xarxa mòbil. Pots oferir una atenció única a tots els teus clients independentment de la localització geogràfica. També pots definir un telèfon destí en funció de la localització de la persona que truca al 902. SI efectues un canvi de domicili o d’operador de telefonia, només serà necessari redirigir les trucades de la línia 902 al nou número de telèfon assignat.

Per contractar una línia 902 només necessites disposar d’un telèfon on rebre trucades. Nosaltres ens encarreguem d’enviar les trucades d’aquells telèfons on vulguis atendre-les. Les línies 902 disposen de facilitats de xarxa (multidestí, seleccions per teclat, enrutament per origen, etc.), així com serveis de tractament IVR de trucades.
Quant costa contractar les línies 902?
La posada en marxa del servei és molt ràpida i no requereix cap inversió en sistemes o equipament telefònic addicional al que disposes. Cada operador ofereix unes tarifes pròpies amb diferents combinacions d’establiments de trucada i preus per minut. En cas que ja tinguis una línia 902 amb un operador i vulguis canviar-la a un altre, pots sol·licitar la portabilitat amb les condicions del nou operador.
Diferències amb línies 900 o 901
La principal diferència d’una línia 902 en relació a les línies 900 o 901 és el cost de la trucada. En les línies 902 el cost íntegre de la trucada és facturat a qui la realitza. En canvi, les línies 900 són gratuïtes per a la persona que truca, donat que qui paga la trucada és el receptor (són trucades a cobrament revertit automàtic). Per últim, en les línies 901 el cost de la trucada és compartit entre la persona que truca i el receptor de la trucada.

També et pot interessar

Centraleta Virtual

Porta tota la teva telefonia al núvol.

VEURE PRODUCTE

Cloud Contact Center

Solució professional d’atenció telefònica.

VEURE PRODUCTE

Línies 900

Atén als teus clients amb un número memorable.

VEURE PRODUCTE