NUMERACIÓ TELEFÒNICA

Connecta la teva empresa
al món

La possibilitat de contractar qualsevol tipus de numeració i de fer-ho a tot el món. A masvoz oferim un complet ventall de números de telèfon amb la qual responem a totes les necessitats dels nostres clients..

Amb llibertat total. Selecciona el servei de numeració telefònica que s’adapti millor a les teves necessitats: números corporatius, d’atenció telefònica o de continguts premium. Perquè connectis fàcilment amb el teu món i perquè cada conversa sigui una oportunitat guanyada.

VEURE NÚMEROS

A tot el món, perquè les distàncies no siguin una barrera per al potencial de la teva empresa. Accedeix a una cartera completa de numeració telefònica per operar a ple rendiment en el mercat internacional. Truca i contesta des d’on siguis, i connecta amb el teu mercat.

VEURE PAÏSOS

La nostra telefonia és més que trucades. Som telefonia intel·ligent en el núvol i això vol dir avantatges i aplicacions pensades per aportar valor a l’empresa. Funcionalitats avançades que milloren els resultats de la gestió telefònica i són la clau per aprofitar al màxim la teva telefonia.

VEURE FUNCIONALITATS

Necessites més informació?