OPERADOR #1 DE TELCO
Part del Grup Enreach

Uneix-te al líder en comunicacions en el núvol per a empreses

Arriba als teus clients

masvoz ofereix solucions de comunicacions en el núvol per a empreses, sota un model de pagament per ús i adaptable a empreses de totes les mides. La nostra cartera inclou solucions de telecomunicacions innovadores, accessibles i senzilles:

Números de telèfon globals

Una cartera completa i veritablement global amb tots els avantatges i funcions avançades de la telefonia intel·ligent.

Centraleta Virtual

Una centraleta basada en el núvol que enriqueix i afegeix flexibilitat a les seves comunicacions comercials.

Cloud Contact Center

Des del núvol es multiplica l’abast, la productivitat i l’eficàcia del seu equip d’atenció al client.

APIs i Integracions

El nostre sistema de comunicacions basat en el núvol es pot integrar amb qualsevol aplicació digital, lloc web o aplicació.

Enreach Meetings

Connecta’t amb el teu equip estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu. Només necessites el teu navegador!

+17

Anys creixent

Servei, innovació i clients satisfets.

+1.500

Clients a totes les indústries

Empreses que funcionen millor gràcies a les nostres solucions de telefonia intel·ligent.

+500.000

Trucades gestionades cada día

Fet possible gràcies a connexions clares, directes i flexibles.Campió d’Europa en Comunicacions Unificades (UCaaS)

Totes les empreses d’Enreach tenen una cosa en comú: fortes arrels europees unides per un impuls constant per donar suport la transformació empresarial amb innovació en TIC flexible i confiable. Juntament amb equips operatius als Països Baixos, Alemanya, França, Dinamarca, Espanya, Regne Unit i Sèrbia, Enreach és un proveïdor de serveis de comunicacions unificades que incorpora Voiceworks, Swyx, Centile, Eazit, I4IP, IP Nordic, M Mobility, Network Telecom, HeroBase y masvoz.
Crear un contacte màgic

Enreach és un proveïdor de comunicacions unificades amb seu a Europa que defensa un estil de col·laboració oberta que fa que el contacte entre empreses i equips petits sigui màgic. Posar la tecnologia adequada a l’abast de cada tipus de negoci, sense importar la mida, és el que fem tots els dies pels empresaris, socis majoristes i proveïdores de serveis.

Oferim una cartera completa de tecnologia col·laboratives i serveis de telecomunicacions (Comunicacions Unificades, Serveis de col·laboració, Serveis d’integració de telefonia allotjada en el núvol, Serveis d’instal·lació, Centraleta Virtual, Serveis SIP Trunk). L’empresa ofereix productes, serveis i solucions en comunicació, col·laboració i connectivitat, integrant-los en sistemes comercials de totes les formes i mides per satisfer les seves necessitats de contacte.

Facilitem la integració de la tecnologia empresarial, la connectivitat i la productivitat per a les organitzacions a mesura que creixen. Les empreses de diferents indústries tenen requisits per mantenir-se en contacte amb els seus empleats i clients. Els nostres productes i serveis optimitzen aquests punts de contacte permetent a les persones assolir nous nivells de productivitat. Enreach no és només el nostre nom, representa la forma en què facilitem que les empreses funcionin.

Perquè entenem que a la nova normalitat, aconseguir el potencial del que impulsa l’èxit empresarial depèn de tenir l’experiència i els sistemes fonamentals per fer que la seva gent sigui més productiva.