SMS PUSH

La imbatible efectivitat de la missatgeria mòbil

De vegades, allò útil és senzill. L’SMS funciona com a mitjà pel màrqueting i la publicitat o com una eina pràctica: confirmació de cita, avisos automàtics, confirmació de processos, entre les seves nombroses aplicacions.
 

Immediat

Sense inversions

Disponible 24×7

Fàcil d’usar

Alta capacitat

 
 
SMS PUSH

Missatges personalitzats o massius

Envia missatges individuals, segmentats o massius amb remitent personalitzat a les teves bases de dades, perquè arribin en el moment precís, a la persona adequada, i amb la informació correcta. Programa els enviaments en dates i hores concretes.

 
 
SMS PUSH

Integrat en els teus sistemes

Integra la informació dels missatges des de les bases de dades i aplicacions de la teva empresa per personalitzar el teu missatge o incloure informació parametritzada.

 
 
SMS PUSH

Tu controles el servei i la despesa

Activa o canvia els enviaments quan ho necessitis, estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu connectat a internet. Obtingues estadístiques dels enviaments i exporta els missatges per analitzar-los i integrar-los en altres utilitats de l’empresa, i limita el pressupost destinat.

 
Què és un servei de SMS Push
El servei SMS Push és una eina web senzilla, eficaç i econòmica que ofereix a les empreses la possibilitat de llançar campanyes de SMS al seu públic objectiu.
Com funciona la tecnologia dels SMS Push
La tecnologia ‘Push’ és una forma de comunicació en què una aplicació servidora envia un missatge a un client-consumidor, és a dir, un missatge que un servidor envia a una persona avisant-la que té una notificació nova. Aquesta tecnologia es caracteritza perquè és sempre el servidor el que inicia aquesta comunicació, tot i que el client no tingui un interès específic en saber si hi ha alguna novetat. Ho comunica sempre.

L’aspecte més destacat dels SMS Push és la seva immediatesa, ja que no cal estar executant l’aplicació perquè els SMS arribin als usuaris. Per tant, tot i que tinguem l’app apagada o en segon pla, cada vegada que el servidor rebi una informació nova ens avisarà de la seva existència. És a dir, els SMS Push desperten al mòbil estigui o no executant l’aplicació.

Per definició, perquè el servidor enviï el missatge a l’usuari, aquest s’haurà tingut que subscriure prèviament als seus canals d’informació perquè el servidor conegui on ha d’enviar aquella ‘push’. Això és, en el registre d’un usuari en algun moment s’ha de capturar el Registration ID a Android i el Devide Token a iOS i emmagatzemar-lo per poder enviar la notificació (‘push’) quan el contingut estigui disponible en algun d’aquests canals per enviar-lo a l’usuari.
Principals característiques de SMS Push
  • Rapidesa: el servei pot activar-se en qüestió de minuts.
  • Estalvi: sense inversió en equipaments, només es paga el cost de cada missatge.
  • Fàcil d’usar: el servei pot administrar-se a través d’un intuïtiu tauler de control multidispositiu.
  • Intel·ligència: disposa d’un gran ventall de funcionalitats avançades, informes i estadístiques.
  • Capacitat: suporta l’enviament d’un gran nombre de missatges simultanis.
Quins són els avantatges del servei SMS Push?
SMS Push no requereix d’instal·lació de cap tipus de software, pel que pot utilitzar-se des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet. A més, permet a les empreses integrar tota la potència de personalització del SMS a les campanyes de màrqueting directe, o en els avisos a usuaris, proveïdors o col·laboradors.

El servei SMS Push permet seleccionar el remitent que es vol mostrar a la campanya, importar bases de dades de contactes i crear grups de destinataris i programar l’enviament per a una data i hora concretes, facilitar la interacció dels usuaris donat que es pot afegir al missatge una URL perquè l’usuari pugui accedir a qualsevol tipus de contingut web, disposar d’estadístiques de les campanyes llançades i exportar els missatges enviats per a la seva posterior anàlisi o integració amb aplicacions de l’empresa, i controlar el pressupost de cada campanya mitjançant la fixació d’un límit de despesa.

També et pot interessar

Cloud Contact Center

Solució professional d’atenció telefònica.

VEURE PRODUCTE

Click-to-Call

Trucades directes a la teva pàgina web o app.

VEURE PRODUCTE

Numeració telefònica

Rep trucades des de qualsevol part del món.

VEURE PRODUCTE