SOFTWARE IVR AVANÇAT
Automatització de trucades per la teva organització

Telefonia intel·ligent que estalvia recursos

Automatitza la recepció de trucades a la teva oficina o centre d’atenció a clients. Optimitza els teus recursos i millora l’experiència de les trucades amb un software IVR -Interactive Voice Response- de resposta de veu interactiva avançat, amb opcions d’interacció mitjançant teclat i/o llenguatge natural. Amb la simplicitat de les comunicacions en el núvol.
 

Rapidesa

Estalvi

Disponible 24×7

Fàcil d’usar

Flexibilitat

 
 
SOFTWARE IVR AVANÇAT

Estalvia recursos automatitzant la gestió de les trucades

Virtualitza i automatitza la recepció de trucades a les teves oficines o call center amb un software IVR avançat. Atén el 100% de trucades 24/7, redueix a zero el temps d’espera i ofereix respostes predefinides a les sol·licituds més habituals.

 
 
SOFTWARE IVR AVANÇAT

Ofereix la millor experiència als teus clients o usuaris

Ofereix a l’usuari l’opció d’utilitzar el teclat DTMF, dir una paraula clau d’una llista, o respondre amb llenguatge natural, en múltiples idiomes. El servei IVR dirigeix les trucades automàticament a l’equip, departament o persona adequat per oferir la millor resposta.

 
 
SOFTWARE IVR AVANÇAT

Millora la intel·ligència del teu negoci

Accedeix a estadístiques i informes de trucades en temps real des del teu tauler de control, i sincronitza fàcilment aquesta informació amb els teus aplicatius, CRM o ERPs mitjançant webservices i APIs gràcies a un software IVR avançat.

 
 
SOFTWARE IVR AVANÇAT

Aplicacions avançades per a tots els sectors

Gràcies a la intel·ligència d’un servei IVR avançat, pots optimitzar processos complexos com la gestió de cites mèdiques, la realització de reserves en restaurants, el llançament d’enquestes de satisfacció com nPS, o el tracking d’un enviament, entre molts altres.

 
 
SOFTWARE IVR AVANÇAT

Gestiona el teu IVR des del núvol

Posa en marxa el teu software IVR en poques hores, sense necessitat d’inversions en equipaments, i paga només pel que uses. Gestiona el teu servei fàcilment des d’un intuïtiu tauler de control online des de qualsevol dispositiu.