TELEFONIA INTEL·LIGENT

La telefonia
que afegeix valor

Un enfocament diferent de les comunicacions d’empresa. Un sistema integrat de telefonia que combina les últimes funcionalitats en telefonia, amb la senzillesa d’ús de les interfícies web, i l’accessibilitat i flexibilitat del núvol.
 

Un sistema telefònic avançat i fàcil d'usar

La telefonia intel·ligent combina les últimes tecnologies en comunicacions corporatives amb la usabilitat de la web. Una plataforma telefònica segura i robusta, amb desenes de funcionalitats que s’adapten a les teves necessitats i un tauler de control dissenyat per a una gestió fàcil i intuïtiva.

CARACTERÍSTIQUES
 
 

Amb tots els avantatges del núvol

Converteix la teva telefonia en un servei complet, fàcil d’utilitzar i eficient gràcies al núvol. Descobreix els avantatges de les comunicacions com a servei (CaaS, de l’anglès Communication as a Service) en flexibilitat, usabilitat i estalvi.

AVANTATGES
 
 

Oferta completa de productes i serveis

Tot el que la teva empresa necessita per comunicar-se en l’àmbit professional amb clients, usuaris o col·laboradors. Accedeix a la cartera de productes més completa del mercat en línies i numeració internacional, telefonia corporativa i atenció telefònica.

PRODUCTES I SERVEIS
 
 

Una telefonia per a cada empresa

Com que cada negoci té les seves particularitats, mitjançant la telefonia intel·ligent oferim solucions sectorials que repercuteixen en les realitats específiques dels nostres clients.

SOLUCIONS SECTORIALS