ESPAIS I CULTURA DE TREBALL

Espais oberts,
cultura col·laborativa

Un clima de treball acollidor i modern orientat a les persones. A masvoz trobaràs espais de treball lluminosos, oberts i flexibles per potenciar la innovació, el treball col·laboratiu i la interacció entre equips.

 

Oficines cèntriques a Barcelona i Madrid

Sabem que el temps és or. Per això les nostres oficines estan accessibles en transport públic al centre de les ciutats on tenim presència. Al voltant de les oficines de masvoz disposes de tots els serveis i possibilitats en serveis, comerços i restaurants.

 

 

Espais de treball orientats a les persones

Espais sense barreres que proporcionen llibertat d’acció o flexibilitat. Les nostres oficines són el reflex dels nostres valors i cultura. Promovem la comunicació fluida i la transparència. Traballem en equip amb l’objectiu d’aportar valor als nuestres clients.

 

 

Una cultura de respecte al medi ambient

A masvoz portem l’eficiència al nostre ADN. Les nostres oficines són lluminoses, silencioses, eficients i respectuoses amb el medi ambient. Apostem pel ‘paperless’, el reciclatge, l’estalvi energètic i les solucions de codi obert com a base del nostre dia a dia.

 

 

Igualtat d'oportunitats i conciliació laboral

A masvoz les persones van primer. Volem un clima de treball respectuós amb les diferències i comprensiu amb les circumstàncies personals de cada moment. En un món on sovint no tenim temps ni per a nosaltres mateixos, a masvoz ens importa que puguis arribar a tot, sense haver de renunciar a res.