MISSIÓ, VALORS I PERSONES

El nostre equip, el nostre millor èxit

Som un operador diferent. Un operador que aposta per la innovació i el servei. Una empresa que afegeix valor als seus clients i creu en el creixement professional de les persones. Un equip compromès amb la seva missió i els seus valors.

Qualitat

Proximitat

Flexibilitat

Innovació

Respecte

 

Afegim valor a la telefonia dels nostres clients

Transmetem la nostra passió per la telefonia al núvol i som el millorpartner dels nostres clients. Millorem les comunicacions de les empreses a través d’una proposta innovadora de telefonia. Convertim rigidesa i alts costos en flexibilitat i eficiència. La nostra missió és ajudar als nostres clients a parlar més, i millor.

 

 

Els nostres valors ens fan diferents

Les empreses són relacions personals i el factor humà marca la diferència. A masvoz creiem en la proximitat, la flexibilitat, la innovació, la qualitat i el respecte, com els ciments sobre els quals construir el nostre projecte.

 

 

Apostem pel creixement de les persones

Formar part del nostre equip vol dir créixer i desenvolupar-te amb nosaltres, perquè junts treballem en oferir productes i serveis de qualitat, innovadors i competitius que responguin a les necessitats dels nostres clients. El nostre equip està al centre del nostre projecte.

 

 

Junts fem la telefonia d'avui i de demà

A masvoz som un equip compromès amb la nostra missió, els nostres valors i els nostres clients. Ens uneix el plaer per la innovació i el servei excel·lent. Ens agrada treballar en equip per compartir reptes, aprendre junts dels errors i celebrar els èxits. El treball en equip ens fa més forts, i millors persones.

 

 

Passió per la innovació en telecomunicacions

Ens agrada innovar. Vam néixer amb internet i les noves tecnologies i volem reinventar la manera en què els nostres clients accedeixen i usen les comunicacions. No ens conformem amb l’statu quo. Sempre volem anar una mica més enllà; amb el nostre equip, amb els nostres clients.